2014. október 23.

München (2014.10.21.)


13. állomás | Október 21.- München - Olympiahalle, 20:00

David Garrett koncert 2014 Münchenben: Klasszikus Forradalom az Olympiahalléban 
| Forrás |  2014.10.21.

David Garrett számára München sokat jelent, végül is egymás után rögtön két napon át az Olympiahalle látja vendégül a kivételes hegedűs "Classic Revolution" nevű turnéját. A nézők egy változatos és szórakoztató műsornak örvendhetnek, amely a komoly- és a rockzenét csodálatos módon köti össze egymással.

Az embernek a sikerért más utakon kell járnia. David Garrett ezt 19 évesen gondolhatta így, amikor az addig nagyon egysíkú, szülők által meghatározott klasszikus zenei útját otthagyta. Gyerekként és kamaszként kitűnő képzést kapott hegedűsként, de David Garrett örökké nem akart egy zenekar tartozéka maradni. Ezért tett kerülőutat New Yorkba, ahol először kötötte össze a klasszikus stílust a rockkal. Rengeteg promóciós munkával tudta végül az első műveit megjelentetni, és nyerte el bátorságának jutalmát.

Időközben David Garrett már megvetette a lábát és folyamatosan növekvő létszámú rajongói közösséggel rendelkezik. A következő két est folyamán lesz látható a kivételes hegedűs Münchenben, amikor legújabb műveit adja elő az Olympiahalléban "Classic Revolution" nevű turnéja keretein belül. A körülbelül kétórás show rendkívül sokoldalú, mert nem csak David Garrett játékán alapul. A német tévébalett társulata, pirotechnikai elemek, videóbejátszások és fényeffektek gondoskodnak újra és újra a változatosságról és a meglepő pillanatokról. Aki nagyon jól akar szórakozni, használja ki az alkalmat és nézze meg az egyedülálló koncertet.


Fotók: Az Olympiapark München facebook albumában

* Frissül a gyűjtemény, mihelyt lesznek fent újabb sajtófotók | utolsó frissítés: 2014.10.23.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése