2014. október 5.

Turnéstart - Frankfurt (2014.10.04.)

Fotó: Sven-Sebastian Sajak | Tegnap indult az új, Classic Revolution crossover turné a frankfurti Festhalléban.

David Garrett elnézést kért a szuper show-ért

David Garrett hegedűsztár (34) szombaton ünnepelte turnéjának kezdetét a zsúfolásig megtelt Festhalléban 7000 rajongó előtt: új dalok, tűzijáték, tarka lézershow csillámesővel.
20 óra 7 perckor kezdődött el: a zenekar és az együttes Robbie Williams "Let Me Entertain You" című számát kezdte játszani - de hol van David? A nézőtér közepén áll, a sötétben rejtőzve.

Ezután felemelik a magasba, és a rajongók feje felett lebegve érkezik a színpadra: "Helló Frankfurt, remélem, nem haragszotok rám! Tulajdonképpen egy best of turnét akartam csinálni, de közben olyan sok új ötletem volt."

Klasszikus-rockos változatait halljuk olyan világslágereknek, mint a "Born In The USA" (Bruce Springsteen), "Livin' On A Prayer" (Bon Jovi), "I Have A Dream" (ABBA), vagy a  "Wrecking Ball" (Miley Cyrus). Eközben olyan nagy mesterei is felcsendülnek a klasszikus zenének, mint Mozart és Orff, vannak saját szerzemények, vicces turnétörténetek és privát pillanatképek az 5 kivetítőn - majdnem 3 órán keresztül!

Kedves David, miért is kellene haragudnunk?
________________________________________

Davidet, együttese mellett ismét a Neue Philharmonie Frankfurt zenekar, valamint a német tévébalett táncosnői kísérik.

Sajtófotók: FNP.de | Bild.de | h3 online |

További koncertdátumok itt olvashatóak | Bécsi koncertjegyek: itt vásárolhatóak a legjobb áron online, vagy személyesen a nagyobb utazási irodákban. |


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése