2014. december 2.

Mexikóváros (2014.11.18.) - Az esés


Amint az már bejárta a netet, David a Bon Jovi szám elején tett néhány szerencsétlen lépést hátrafelé úgy, hogy nem nézte meg, mi van mögötte, ezért nekiment egy színpadi cuccnak, hátraesett és "leült" a színpadra. Jörg természetesen rögtön ott termett, de David a földön ülve elkezdte a számot játszani, és mutatta, hogy semmi gond.  A videókat elnézve azonban úgy tűnik, szépen végigverte a hátát. Az eset után a hivatalos fórumban 19-én megnyugtattak mindenkit, hogy bizonyisten semmi baja sem lett, de azért szemtanúkra kíváncsiak voltak:


"Kedves Mindenki, aki ott volt a koncerten!
David és a menedzsmentje kérését tolmácsolom.


David lassan a hátára esett a színpadon, mert megbotlott valamiben, de játszott tovább ...

Van valakinek erről fotója, vagy videója?
Ha igen, kérem, tudassa velem.

Köszönöm!!"


3-án már ezt tették közzé a mexikói rajongóknak címezve:


SÜRGŐS FELHÍVÁS | Spanyolul itt is olvasható |

Mindenek előtt, reméljük nagyon élvezték a tegnap esti koncertet!!!
Az üzenet oka, hogy a Davidhez közelálló emberek azokat a képeket és videókat kérik tőlünk, amelyek jelenleg rendelkezésre állnak az esésről, ez azért kell, mert a koncert végén nagyon fájt a háta és szeretnének utánajárni, hogyan történt az esés.
Kérjük, hogy SÜRGŐSEN küldjenek nekünk képeket és videókat.

Nagyon köszönjük!
David Garrett Mexikó Csapat


Köszönjük a fordítást spanyolról Stekkernek! :)

Szóval, lássuk, mi is történt. A teljes szám. 1:45-nél poénra véve a dolgot visszamegy megtaposni azt a vackot: [*szerk.: a videót azóta letörölték, animációval helyettesítem]


November 20-án kikerült ez a videó David hivatalos facebookjára: kattints ide! Szóval ehhez képest érdekes, hogy a rajongókhoz intézett spanyol nyelvű felhívás csak 23-án volt olvasható. Mindegy, legalább most hasznosnak bizonyultak a zugvideók, így talán még kevésbé lesz tiltva a videózás, ha ilyen esetekben jól jön a biztosítótársaságok számára :D Persze, NE legyen szükség semmi ilyesmire a jövőben.

Még videók: gerardoper (az első kis részlet, ami megjelent a neten) | TheGerardoper | davidgarrettmusic |

David esetében már csak azért sem veszélytelenek az ilyen esések, mivel át van kódolva az agya - ugyebár a hegedűt ( = Drágasszááág ... a szó szoros értelmében is) minden körülmények között menteni kell! Különösen az ominózus 2007-es baleset után | lásd itt: Guadagnini I. |
Mondtam már, hogy minden körülmények között?? :D

Riverboot Talkshow | 2012.12.07. | MDR

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése