2015. január 13.

A Maestro új ruhája

Mint természetesen mindnyájunknak, Davidnek is időről-időre akad pár aktuális kedvenc ruhadarabja. Mostanság ebben a katonai stílusú vászonzakóban látni többször - Michael Jackson rajongóként elnevezem egyszerűen "military-MJ" stílusúnak. A facebooknak hála kiderült, honnan is az új szerzemény.
A BeeZee EcoKid nevű cég természetes anyagokkal és festékekkel készít ruhákat és egyéb, kézzel készített környezetbarát, újrahasznosított termékeket. Alapítója és tulajdonosa BeeZee, azaz Bianca Zvorc Morris (köszi facebook:)) a következőket írta ki október végén a cég facebook oldalára:

"Hoztunk egy kis ajándékot egy régi barátnak :D

<3 Néhány ember számára sztár és zenei zseni, de az én számomra csak egy aranyos, keményen dolgozó fiú a Juilliardról, és az egyik legjobb barátom (aki egyszer meg is mentette az életemet!). Szerencsére imádta az új BeeZee EcoKid zakóját és az újrahasznosított dobozunkat, és haza is abban ment. A koncert valóban jó szórakozás volt (különösen a Paradise című szám és Mozart rockverziója) és persze ajánlom nektek is, hogy menjetek el rá! Köszönöm D, hogy ilyen csodálatos barát vagy ilyen hosszú ideje - jó volt dumálni egyet és nevetni azon, milyen szánalmasak és bolondok voltunk kölyökkorunkban New Yorkban, egy évtizede ;) <3 "


Az angol szöveg alatt ugyanez van ismét, szlovén nyelven, a google nyelvfelismerője szerint.

A montázs érdekes régi fotókat is tartalmaz, felül a legfrissebbeket pedig a felirat szerint David édesapja készítette (a düsseldorfi koncertkor, ISS Dome, 2014.10.29.) :




Naná, hogy másnak is rögtön megakadt a szeme azon, hogy David megmentette Bianca életét. A válasz:

"New Yorkban egyszer elrabolt egy taxis ... David őrült módjára rohant a kocsi után, megpróbálta megmenteni az életemet ... a taxis azzal fenyegetett, hogy megöl, miután mindenki kiszállt és elhajtott velem (be volt lőve és pár órával azelőtt hagyta el a barátnője) ... David hívta a rendőrséget - akik követni kezdtek ... ettől a pasi bedilizett és elkezdett lassítani, így ki tudtam nyitni az ajtót, kiugrottam és a járdára gurultam (hetekig zúzódások voltak az egész testemen) ... szóval David MEGMENTETTE az ÉLETEMET ... őrület volt ..."


Én ehhez az alábbit fűzném hozzá :)

Eredeti fotó: Alfred Steffen


Mint ismeretes, David is MJ-rajongó, bár szerintem ő főleg zenei szempontból. Feltűnt másnak is a military stílus természetesen, pár hozzászóló kérdésére Bianca ezt válaszolta:

"- igazából ez egy organikus, méltányos kereskedelemből származó vászon és pamut, 100%-ban az EU-ban gyártva nem mérgező színekkel, attól tartok, MJ zakói Ázsiából származó szintetikus anyagokból készültek."


David zakója itt látható a cég webáruházában | itt pedig a doboz

"Enyhe" reklám, pláne, hogy a zakóhoz kirakta David fotóját is, de személy szerint én nem bánom.





A fotókat a facebookról ágyaztam be, ha esetleg eltűnnének onnan, szóljatok és felteszem máshogy ;)

---------

*Hol láthattuk Davidet a zakóban? Eddig:

2014.11.11. - Guten Morgen Deutschland c. reggeli tévéműsor (RTL)
2014.11.21. - Die ultimative Chart Show - Michael Jackson (RTL)
2014.11.29. - Das Adventsfest der 100.000 Lichter (ARD)
2014.12.03. - Audi Generation Awards, München
2014.12.08. - Felkerült a videó, amiben verset mond - A verselő Maestro
2014.12.12. - Sternstunden Gala 2014 (Bay3)

---------
*Utolsó frissítés: 2015.01.13.

2 megjegyzés:

  1. Ez ám a kimerítő kutatómunka egyetlen zakó miatt. Fáradhatatlan vagy. Szerencsére! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kis kikapcsolódás a napi őrület után :) Ez most nem annyira megerőltető meló, mivel elég sokszor ebben flangál. Éppen most találtam egy újabb eseményt :D

      Törlés