2017. február 11.

Hessentag 2017 - jegyek

A Hessentag 2017 elnevezésű rendezvényre, amelyen David is fellép 2017. június 14-én, már kaphatóak a jegyek. Ezen az oldalon keresztül.  

DG FB | Hessentag 2017 FB |

Helyszín és időpont:
2017.06.14, szerda, Rüsselsheim am Main, Hessentagsarena, 20:00 

A nemzetközi sikernek örvendő hegedűsztár, David Garrett 2017. június 14-én Rüsselsheim am Main-ba érkezik, a Hessentagsarenába (Friedrich-Lutzmann-Ring 1). A világsztár, aki a klasszikus zene kedvelőit éppúgy megigézi a tudásával, mint a pop-rockzene rajongóit műfajkeverő show-i során, a színpadon nem csak világszínvonalú hegedűjátékot mutat be. Koncertjeinek egyedülálló hangulatot kölcsönöz intenzív személyes kapcsolata azon művekkel, amelyeket előad repertoárjából. A koncert 20 órakor kezdődik.

David Garrett 1980-ban született Aachenben, és több, mint 20 éves színpadi tapasztalat áll a háta mögött. Tizenhárom éves korában, legifjabb művészként kapott exkluzív szerződést a neves klasszikus zenekiadónál, a Deutsche Grammophonnál. Előre megtervezett életútjáról klasszikus hegedűsként azonban letért, hogy New Yorkban alapozza meg elméleti síkon is a zenei képességeit, és a Juilliard Schoolban zenetudományt és zeneszerzéstant tanuljon. Garrett, amióta befejezte tanulmányait, világosan meghatározott célt tart a szeme előtt: Fiatalokat akar a klasszikus zenével megismertetni, és az állítólag "komoly" zene iránt fellelkesíteni. 2007 ősze, és első műfajkeverő CD-je, a "Virtuoso" megjelenése óta definiálja újra a hegedűsztár a klasszikus és a műfajkeverő zene világát. Ezt mutatta meg legutóbbi sikeralbumával, az "Explosive"-val is, amely 2015 őszén jelent meg, és amely elkészítésén zeneszerzőként is sokkal többet dolgozott, mint eddig bármely másik albumán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése