2018. február 1.

Márciusig minden koncertet töröltek


"Sajnos a fellépések Párizsban (febr.12.) és Baden-Badenben (febr.17.) is elmaradnak (nem lesz pótidőpont; a jegyárat visszatérítik). A jegyárak visszatérítésének érdekében kérlek, vegyétek fel a kapcsolatot a helyi jegyértékesítő ügynökségekkel. David Garrett Csapata"
 
Szintén tegnap érkezett még egy üzenet is Twitterre

"Sajnáljuk, hogy Davidnek szintén törölnie kell a Londoni Filharmonikus Zenekarral és Christoph Eschenbach karmesterrel meghirdetett koncertjeit. Habár a koncertjei Hamburgban (Elbai Filharmónia) és Düsseldorfban (Tonhalle) meg lesznek tartva a nemzetközi hírű hegedűművésszel, Ray Chennel."


"Kedves Rajongók,
az akut porckorongsérve miatt Davidnek sajnos le kell mondania a Londoni Filharmonikus Zenekarral és Christoph Eschenbach karmesterrel közös koncertjeit is.
A koncertek Hamburgban az Elbai Filharmóniában 2018. február 14-én, és Düsseldorfban a Tonhalléban 2018. február 16-án meg lesznek tartva. Ideiglenesen a nemzetközi hegedűsztárt, Ray Chent sikerült megnyerniük a szervezőknek, hogy szólistaként fellépjen a Csajkovszkij-hegedűversennyel. Ray Chen és Christoph Eschenbach zenei együttműködése hosszú évekre nyúlik vissza, és 2014-ben a Sony Classical kiadónál egy közös albummal teljesedett ki. A belépőjegyek érvényessége megmarad.
A koncertek Párizsban (2018. február 12.), Hannoverben (2018. február 13.) és Baden-Badenben (2018. február 17.) pótidőpont nélkül elmaradnak.
Kérlek, forduljatok a helyi szervezőkhöz a belépőjegyeitek visszatérítésének érdekében.
Reméljük, megértitek a helyzetet!
Üdvözlettel,
A David Garrett Csapat!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése