2018. június 12.

David várva várt üzenete a rajongóknak!

David december óta nem üzent személyesen a rajongóknak, egészen tegnapig. Egy angol és egy német nyelvű videóüzenetben köszönte meg a jókívánságokat és a támogató üzeneteket. | TW |

A német nyelvű üzenet fordítása | YT | :

"Kedves barátaim, itt David Garrett. Mint ahogyan azt már biztosan tudjátok, az elmúlt hónapokban egészségi okok miatt sajnos sok koncertet le kellett mondanom. Végtelenül szomorú vagyok miatta; mindenki, aki ismer, tudja, hogy mennyire nehéz volt ez számomra is. Mindenesetre szívből köszönöm a sok kedves barátnak és persze a rajongóknak is, akik tényleg a legszebb jókívánságokat írták. És ez őrült nagy motiváció volt a számomra ahhoz, hogy tovább folytassam, és hogy sokat dolgozzak a testemen. Időközben úgy alakult, hogy a hátam ismét rendben van, mindenesetre az orvosok azt tanácsolják nekem, hogy csak szeptemberben, szeptember közepén kezdjek újra játszani. Ezt nagyon komolyan veszem, mert többet nem akarok visszaesni. Természetesen szeretnék köszönetet mondani a megértésetekért, és persze a partnereimnek is, akik mindezt csodálatosan kezelték. Borzasztóan örülök, hogy hamarosan újra láthatlak benneteket a turnén, és mint a levegővétel, számomra olyan fontos az, hogy zenélhetek. Különösen nektek. És szeptembertől újra együtt csináljuk. Ennek már most örülök."

Az angol nyelvű üzenet fordítása | YT | :

"Heló mindenkinek, itt David Garrett. Jó ideje már annak, hogy lehetőségem volt beszélni veletek. Biztos vagyok abban, hogy mindenki tudja, hogy kissé beteg voltam és egészségi problémám volt a hátammal. Először is, szeretném megköszönni mindenkinek, hogy ilyen nagy mértékű támogatást kaptam, és hogy erőt adtatok nekem, hogy mindig legyek pozitív és dolgozzak az ügyért. Már sokkal jobban vagyok, de még van egy koncert Gstaadban, amit le kellett mondanom. De az orvosoktól zöld jelzést kaptam arra, hogy újra játszhassak, nagyon hamar, szeptember közepén. Szóval nagyon izgatott vagyok, hogy újra találkozhatok végre veletek. És meg szeretném köszönni, hogy olyan együttérzőek voltatok és nagyon sok csodálatos emailt küldtetek, amelyek átsegítettek ezen a nehéz időszakon. És meg szeretném köszönni a partnereimnek is, akik tökéletesen kezelték a helyzetet, és nagyon megértőek voltak. Szóval, tényleg alig várom, hogy újra lássalak benneteket, nagyon hamar, és szép zenét játsszak nektek, srácok. Hamarosan találkozunk."Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése