2020. február 9.

A veronai koncert moziban lesz látható

2019. szeptember 11-én jött a hír, hogy a veronai koncertről felvétel készül, amely meg fog jelenni majd DVD-n.
Tegnap előtt viszont az a hír pattant ki, hogy ehelyett moziban vetítik majd a koncertfilmet. Tegnap egy igazán ütős előzetes került fel hozzá a YouTube-ra:


Az alatta olvasható szöveg a következő:


"Élvezzétek a saját, kényelmes moziüléseitekben David Garrett látványos UNLIMITED Live koncertjét a Veronai Arénából – csak 2020. április 26-án, Németország, Ausztria és Svájc kiválasztott mozijaiban (további országok is tervben vannak).
Több, mint 10 éve bűvöli el David Garrett hegedűsztár a közönséget világszerte rock-, popszámokból és klasszikus zenei művekből álló crossover műsoraival. 24 arany- és 16 platinalemez minősítés a bizonyítéka egyedülálló zenei sikertörténetének, amely az aacheni születésű művészt végigkíséri a világ körül.
A már most legendás, 2019-es koncertje lelkes rajongók ezrei előtt a Veronai Aréna történelmi kulisszái között egyik zenei csúcspontja UNLIMITED-turnéjának, amelynek során bemutatja legnagyobb slágereit.
A rocksztár hegedűs új technológiát vet latba, hogy a zenei és látványelemeket egy lenyűgöző, majdhogynem filmszerű koncertélménnyé olvassza egybe; és a rajongóinak új számokból, akusztikus átiratokból és a legnagyobb slágereinek legmegkapóbb változataiból álló egyveleggel szerez örömöt.
Legyen akár popdal, vagy a zenei otthonát jelentő klasszikus zenéből egy mű, David Garrett lélegzetelállító virtuozitással brillíroz. Új show-ja, amely éppen annyira felvillanyozó, mint amennyire meghitt, a 2019-es turné során már több, mint 200 ezer rajongót lelkesített fel.
Olyan slágerek, mint a "Purple Rain", vagy a "Viva La Vida" magával ragadó előadásmódjával és a klasszikus dallamok átdolgozásaival Garrett mindenkinél jobban tudja, hogyan állítsa fel szó szerint a székből a közönségét.
Most ezt a látványos koncertet kényelmesen ülve, a moziban élvezhetik - csak 2020. április 26-án, a kiválasztott mozikban."



Létrehoztak egy olyan weboldalt is, ahol mindenki megnézheti, hogy a saját lakóhelyéhez melyik "kiválasztott mozi" van a legközelebb: DavidGarrettInCinemas



_________________________________________

*Szerk.: A koronavírus-járvány miatt március 2-án kikerült David Facebook-oldalára, hogy a mozivetítésre nem kerül sor. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése