2015. február 8.

Filmpremier - Los Angeles

2015.01.30. | Sundance Sunset Cinemas, West Hollywood

David válaszolt a nézők kérdéseire a film után és játszott is nekik. | Fotók: Zimbio


Videó: Valeria DinizEgy rövid interjú is készült Pam Athertonnal. | Itt lehet meghallgatni |

Be is ágyaztam:Összefoglaló: Honnan veszi az energiát a sok fellépéshez? Próbál egészséges életmódot folytatni, az energia onnan jön, hogy az ember nagyon szereti azt, amit csinál, és olyannal foglalkozik, ami sokat jelent a számára.
Pam nézte a berlini szilveszteri bulit - mitől van az az öröm David arcán, a zenétől, vagy a tömegtől? Természetesen a zene miatt, hiszen a színpadon azzal törődik, hogy valamit alkosson, nem nagyon figyel a színpadon kívüli dolgokra. Azon is múlik, éppen mennyire merül bele a zenébe, hogy mit játszik.
David legkorábbi színpadi emléke, hogy majdnem 5 évesen Németországban egy Beethoven románccal nyert versenyt. Ezután szóba kerülnek a nemsokára induló turnék.
A filmmel kapcsolatban elmondja, hogy elsősorban filmzenét akart írni, és azért egyezett bele abba is, hogy végül eljátssza Paganini szerepét, mert az eddigi filmekben kellemetlen volt látni, ahogy egy színész hegedülni próbált - Paganini látványos és virtuóz dolgokat is művelt a hangszerrel, ez is az öröksége része.
Talán a következő év elején megy megint az USA-ba turnézni, mivel most Európa jön, Ázsia és Dél-Amerika.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése