2014. augusztus 28.

David Garrett Jegesvödör Kihívása

Elért a jótékony célból létrejött, egyben szórakoztató, a YouTube-on futótűzként terjedő őrület, a Jegesvödör Kihívás David Garretthez  is, mégpedig Carmen Nebel, a Ticketmaster Németország jegyiroda, Alexander Posth, Kay Gundlack és David jó barátja és turnémenedzsere, egyben biztonsági embere, Jörg Kollenbroich jóvoltából.

A facebookon ez olvasható a videó linkje felett:
Davidet már ötször kihívták a Jegesvödör Akcióra, ezzel a videóval üdvözöl mindenkit a mexikói vakációjáról. Az ő jelöltjeit már értesítették. Az októberi turnéja előkészületei már majdnem véget értek, és már nagyon örül a koncerteknek. Nemrég nézte meg a "Hector and the Search for Happiness" című filmet, amit mindenkinek ajánl.
Ime, David videója, alatta egy kis magyarázat erről az őrületről:Szóval, ha beírod a YouTube keresőjébe: ALS Ice Bucket Challenge, akkor kapsz egy rakás olyan videót, híres és hétköznapi emberek által feltöltve, amelyben egy vödör, néhol kisebb hordónyi, jégkockával teli vizet öntenek a saját fejükre. Lehet látni helikopterről zúduló megoldást is. Mondom, mi a frász ez?! A kulcs az "ALS" mozaikszón van, ami az amiotrófiás laterális szklerózis betegséget takarja. Ez az egész eseménysorozat ennek gyógyítását hivatott támogatni.
Elméletileg, akit kihívnak és nem vállalja a jeget a nyakába, az büntetésből köteles 100 dollárt adományozni az ALS Association nevű szervezetnek.
Csak kapkodjuk a fejünket, mert ezekben a percekben is egyre több új videó kerül fel, és jó hír, hogy rengeteg híresség is bekapcsolódott már, akik nemcsak hogy nagy örömünkre bevállalják a vödrös áldást, de emellett még adakoznak is!
A legutóbbi hírek szerint [forrás: alsa.org] már minden várakozást messze felülmúló, 22,9 millió dollár gyűlt össze! 

"Please Support the ALS Foundation" , azaz kérlek, támogasd az ALS Alapítványt - olvasható David videója alatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése