2015. október 8.

Jó reggelt Németország! (2015.10.08.)



Ma reggeli műsor: Guten Morgen Deutschland | RTL | David az alábbiakat mondja:


Egy nagyszerű rúdtáncosnőt szerződtettek le, tavaly világbajnok volt. Nem David válogatta ki, hanem mások. Szívesen csinálta volna, de nem volt rá ideje.
Az "értelmes" műsorvezetők megkérdezik az albumhoz tartozó füzet egyik fotója láttán, hogy David vajon éppen földhöz vágja-e a hegedűjét? David erre kényszeredetten azt mondja, nem, éppen feltartottam *facepalm*. Mivel eléggé drága mulatság lenne az ellenkezője.
A szálló haja a képeken szélgép és mozgás eredménye. A fotókat egyébként egyik fotós barátja, Philipp Müller készítette (ismét). A fotósnak megmutatta a demókat, majd azt is elárulta neki, hogy a "robbanékony" címet adja majd neki. Ezután ötleteltek, milyen borító mutatna jól ehhez a témához.
Hoppá, nyilatkozik Biancáról: nem egyoldalú volt a szakítás, hanem közös megegyezés eredménye. David most ismét a munkára fókuszál, úton volt Dél-Amerikában, aztán jött Oroszország, majd Olaszország, ami olyan, mintha már iszonyú régen történt volna. Megint rengeteg dolga van, a következő hónapok az album reklámozásával fognak telni.
És a nyanya még mindig nem hagyja lógva a témát: vajon érez-e hősünk szerelmi bánatot, vagy egyáltalán nem képes olyasmire? *facepalm 2* David elintézi diplomatikusan: bizonyára ő is érez, hiszen neki is van szíve, de nem ér rá vele foglalkozni. Amikor az ember dolgozik, akkor arra kell koncentrálnia és kész.  *pirospont*
Hogyan is hallatszik a szerelmi bánat hegedűn eljátszva? *Az új albumról játssza a Midnight Waltz című számot* És igen, fejti ki a kérdésre válaszolva, lehetséges, hogy segít a zene az érzelmek feldolgozásában.
Gyerekkor: a szülei extrém módon féltették-e mindentől? David: magániskolába járt, az első pár évben a tornaórák miatt aggódtak a szülei, különösen a talajgyakorlatok közben. És persze ott volt a röplabda is, mint rizikófaktor. És az úszás.
J-Lo hátsója biztosítva van ... David kezével mi a helyzet, mennyit ér vajon? David: eddig még nem látott egyetlen szerződést sem. A menedzsment csinálta. De David persze mindig roppant óvatos.
A holnap megjelenő új albumon nagyon sok saját szerzemény van, másféle irányba mutató számok, 80%-ban saját számok, ezek közül kettőből volt az előbb a két kis részlet.

________________________________________________
Az összefoglaló stílusa igazodott a heherésző csajok stílusához ...

David Twitteren: Szelfi reggel a stúdióban, FB-on itt |

Közös fotók a stábbal:

Studio voller Geigen... ☁️ David Garrett Guten Morgen Deutschland Angela Finger-Erben
Posted by Jennifer Knäble on 2015. október 8.


#Explosive at Explosiv! Tune in @RTLde now :-)
Posted by David Garrett İstanbul on 2015. október 8.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése