2020. december 20.

David Garrett szívesen tölti az idejét barátnőjével - interjú a gala.de-n, 18.12.2020

David Garrett karácsonyi tervei barátnőjével és családjával 

Forrás: Gala.de | Megjelent: 2020. december 18.

David Garrett örül magánéleti boldogságának | Fotó: Christoph Köstlin
 
Eltekintve a "részben igazán rossz eseményektől", a "magánéletet tekintve az év nagyon pozitívan" alakult David Garrett számára.

David Garrett (40) sztárhegedűs legkésőbb 2022 januárjában visszatér a színpadra. "ALIVE" turnéján, és Németország és Svájc tíz városába jut majd el. Sok más művészhez hasonlóan a koronavírus-járvány miatt számos fellépését el kellett halasztania. 
A magánéletében azonban az év pozitívan alakult a 40 éves művész számára: 
"Most még jobb, ha van valaki, akivel jól megértjük egymást, akivel jól érezzük magunkat és teljesen kikapcsolhatunk" - mondja lelkesen barátnőjéről mesélve a hírügynökségnek adott interjújában.

Sok párkapcsolat nem élte túl a járványidőszakot. Hogyan befolyásolta a kapcsolatát a válság éve?
David Garrett: Korábban szakmai okokból mindig túl kevés időm volt, ami természetesen soha nem tett jót a kapcsolataimnak. Ezért aztán most különösen jól jön, hogy van valaki, akivel jól megértjük egymást, jól érezzük magunkat együtt és teljesen kikapcsolhatunk. Innen nézve, eltekintve mindazon igazán rossz eseményektől, magánéletileg az év nagyon jól alakult számomra.

Csak októberben jelentette be kapcsolatát, amikor már több mint egy éve voltak együtt. Miért ilyen későn?
Garrett: Először is tudni akarod, merre tart az egész dolog. Ugyanakkor arra is gondoltam, hogy ha egy interjúban felteszik a kérdést - ami gyakran elő szokott fordulni - hogy van-e barátnőm, akkor nem lett volna igazságos a barátnőmmel szemben, ha nemmel válaszolok. 
De ha nem adtam volna ki az albumot ebben az évben, és nem adtam volna interjúkat, akkor  ez is másképp alakul, akkor nem beszéltem volna a magánéletemről.

Bemutatja valamikor a partnerét a nyilvánosság előtt is?
Garrett: Ennek nem látom igazi okát, miért?!

Együtt fogják tölteni az ünnepeket?
Garrett: Igen, biztosan.

Mik a tervei karácsonyra?
Garrett: Itthon maradok, jót vacsorázunk édesanyámmal, a barátnőmmel és remélhetőleg a húgom és a férje is eljönnek. Egyszerűen csak közösen eltölteni az időt, élvezni a jó társaságot, egy jó ételt és egy pohár bort. Nem kell ennél több egy szép estéhez.

Tervezik-e, hogy a családdal együtt meglátogatják a bátyját New Yorkban?
Garrett: Természetesen ez most tényleg nehéz. Annak ellenére, hogy amerikai állampolgár vagyok és nem okozna gondot az odautazás. De természetesen a barátnőmet is szeretném magammal vinni. És az édesanyámat is, aki nemcsak a fiát és annak feleségét, hanem mindenekelőtt a gyerekeket szeretné látni, csakúgy, mint én. Anyám azonban óvatosabb, mint én, különösen ami utazásnál a fertőzési kockázatot illeti, és megfontolt lévén inkább megvárná, amíg meglesz az oltás. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg csak jövőre mehetünk újra New Yorkba.

Mi a helyzet a családtervezéssel, el tudja képzelni hamarosan az esküvőt és gyerekeket?
Garrett: Alapvetően el tudom képzelni, de jelenleg egyáltalán nincs tervben.

Hogy fogja tölteni a szilvesztert?
Garrett: Ezen még nem gondolkodtam. Szerintem ennek spontánul kell történnie, főleg év végén.

Mit kíván magának 2021-re?
Garrett: Azt, hogy eléggé felkészültek legyünk, amivel aztán nyugodtan tudjuk kezelni és együtt tudjunk élni a koronavírussal járó körülményekkel, és mindenekelőtt azt, hogy azoknak az embereknek, akiknek megélhetését jelenleg fenyegeti a járvány, a következő évük nagyszerű, sikeres és egészséges legyen.

Tesz valamilyen fogadalmat az új évre?
Garrett: Ha én valamin változtatni akarok, azt azonnal megteszem. Úgyhogy újévkor sem szoktam semmi különöset megfogadni.



Fordította: Menyhért Mónika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése