2014. június 17.

David egy koreai híradóban

 
2014.06.15. | Videó: Arirang News |

"És most itt az idő, hogy körülnézzünk művészet és kultúra témában itt, Koreában. Itt van velünk Yim Yoon-hee élőben a stúdióban, hogy szemügyre vegyünk egy hegedűművészt, aki egyedi módon közvetíti a művészetét.

Jó napot kívánok!

Szóval, ha jól értettem, akkor klasszikus képzésben részesült, de valami másra használja a képességeit.

Igen, igazából arra használja, hogy áthidalja a szakadékot két különböző zenei műfaj között. David Garrettet korunk egyik legjobb hegedűművészének is tartják. Nagy rajongója a könnyűzenének, és arra használja a klasszikus hangszerét, hogy áthidalja a szakadékot kétfajta zenei irányzat között.
Nézzék."

[Filmbejátszás]

"Kora legünnepeltebb hegedűvirtuózának tartották, és a klasszikus zene történetébe örökké beírta a nevét a modern hegedülési technika egyik megalapozójaként.
Niccolò Paganini a 19. században élt és muzsikált a hegedűjén, és majdnem 200 évvel később életre kelt az "Ördög hegedűse" című filmben. De aki Paganini szerepét játssza, elbűvölte a mai közönséget.
David Garrett egyedülálló eredményeket elért hegedűművész, akit napjaink paganinijének tartanak. Rekordot döntő pop- és crossover kreációi világhírnévhez vezették.
És most nemzetközi színpadra állítja a zenéjét az új crossover koncertjei során, amelyek ezen a héten Koreában zajlanak, és ahol el fogja játszani egyedi pop- és rocksláger-feldolgozásait,  mint például az AC/DC Thunderstruck-ját és a Metallica Master of Puppets-ét.
Nemcsak dalokat játszik a Stradivariján, hanem Garrett azt is megmutatja, hogy a hegedű nem kizárólag klasszikus zene előadására alkalmas."

David:

"Egy csodálatos műsorral készültünk, igazából ez az első alkalom, hogy az együttesemmel lépek fel [itt]. Nagyon szórakoztató show lesz, remélem, mind el tudtok jönni."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése