2024. augusztus 25.

Interjú a BILD-ben David Garrett-tel (2024.08.25.)

David Garrett: "Tudom, milyen amikor oda kell figyelnem, mi mennyibe kerül"

Forrás: BILD Zeitung | Megjelent: 2024. augusztus 25. | Szerző: Katie Pfleghar


David Garrett időnként tényleg előkelő otthonának tetején gyakorol? - A BILD meglátogatta otthonában | Fotó: Stephanie Keith

Aachenben született. Választott otthona élete több mint felében New York.
A BILD meglátogatta David Garrett (43) sztárhegedűst New York-i otthonában.

2024. június 25.

A munka és élet egyensúlya mellett nincs karrier David Garrett számára - interjú


2024. június 18-án a német SAT1 TV-csatorna reggeli beszélgetős műsorában David azt fejtegette, hogy hol a helye a munkának, illetve a karriernek a saját életében, majd legújabb projektjéről - album és turné - beszélt és egyik új számát elő is adta a stúdióban. | Jelenleg itt megnézhető a fellépés és a beszélgetés is egy videóban: YT |

 

Műsorvezető: - Kedves nézőink, aki valami egyedülállót akar létrehozni, annak vért kell izzadnia. Ez egy kemény mondat, méghozzá David Garrett sztárhegedűstől hangzott el. Márpedig ő tudja. A zenész mindenesetre nem sokat gondol a munka és a magánélet egyensúlyára. 4,5 millió eladott album, több mint 5 milliárd lejátszás világszerte, 32 arany és 14 platina díj.

Ez rendkívüli siker, ami persze nem valósul meg munka nélkül. Úgyhogy könnyen lehet, ő mégis inkább a munkára koncentrál, nem annyira az életre.
Jó reggelt, David Garrett!

David: - Jó reggelt!

Mv: - Tudom, hogy egy olyan téma, mint a munka és a magánélet egyensúlya, számodra is fontos, és manapság rengeteg vita folyik erről.
És az emberek valójában szeretik azt mondani, hogy az élet sokkal fontosabb, minden más csak ezután jön.

2024. június 11.

"Millennium Symphony Tour" - Egy beszélgetés Daviddel

2024. június 7-én David vendége volt egy 33 perces podcast beszélgetésnek


---> ITT meghallgathatjátok, de ezen a weboldalon írtak róla egy összefoglalót is, ennek a fordítása a következő:

A világhírű hegedűművész, David Garrett "Millennium Symphony Tour" elnevezésű, a világszerte 65 koncertet magában foglaló koncertturnéja előtt áll, ahol számos ismert előadó slágereinek új interpretációit adja elő. Hogyan alakítja át Garrett a hegedűjével a slágereket szimfonikus remekművekké - erről hallhatnak izgalmas beszélgetést, azonkívül az alkotói munkáról, a koncentrált belső világáról a előadás közben, valamint azokról a fontos emberekről, akik elkísérik őt a zenei útján.

2024. május 21.

David Garrett bevásárlókocsija

 

David Garrett hegedűművész Susanne Klehn "Einkaufswagen" című műsorának egyik részében szerepelt, amelynek során a zenész magánéletébe nyerhettünk bepillantást.

Az MDR tévécsatornán januárban került adásba a műsor, és a csatorna online médiatárában is elérhető 2026. január 12-éig. | LINK |

Egy kis ízelítő a műsorból, az MDR YouTube-csatornáján: YT