2014. október 16.

Braunschweig (2014.10.12.)

NDR.de

7. állomás | Október 12.- Braunschweig - Volkswagenhalle, 20:00 

Rocksztár hegedűvel
Dirk Plasberg | 2014.10.13. |

[A cikkből nem sok minden újdonságot tudunk meg, sőt. Zanzásított változat következik.] 


David Garrett magas színvonalon űzi a szórakoztató műfajkeresztezést, és vasárnap 6500 nézőt nyűgöz le Braunschweigben. Minden megengedett, ami tetszik - megmutatja, milyen erős hangszer is ez a hegedű. A nézők csodálkoznak. "A hegedű mindent felülmúl, mindegy, mit játszik rajta. Ő egy szimpatikus fickó, és ez az elegy valami más. Ehhez jól illik a show a fényhatásokkal - páratlan", áradozik a braunschweigi Kristin Wohltman.
A "Your Song" című számot egy hölgynek ajánlja a közönség soraiból. Claudiát Garrett turnémenedzsere választja ki. Egyedül jött a koncertre; leülhet a színpadon lévő székre, hogy csak neki szóljon a szám.

A klasszikus és a rockzene vegyítése művészet, amely működik. A Frankfurti Filharmonikus Zenekar és Garrett együttese hatásosan mutatja be, hogy a megfelelően adagolt showelemekkel, fényhatásokkal, valamint pirotechnikával működik. Mivel a főszereplő - egy klasszikus zenész rocker génekkel - olyan természetesen és közönségbarát módon viselkedik, a kivételes művészi játékát popsztárként mutatja meg, és saját maga is nagyon jól érzi közben magát, hogy mindez átragad a közönségre. A rajongók sokáig tapsolnak és zenei élményekkel tele, elégedetten és boldogan mennek haza.

Sajtófotók: Rüdiger Knuth | Facebook album

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése