2014. december 23.

Spiegel TV portré (2014.12.23.)

Fotó: Spiegel TV Wissen Facebook

Spiegel TV Wissen | Ma este 21:20-kor a német dokumentumfilmes csatornán lesz a Davidről készült műsor premierje. | Nem csípem a nagy szavakat, például az alább olvasható reklámszöveggel sem értek mindenhol egyet - majd meglátom, milyen lesz a műsor. Remélhetőleg meg tudjuk nézni, az eddigi online helyeken nem jön be a csatorna.



"SPIEGEL TV portré: David Garrett - Popsztár hegedűvel

Ő a legismertebb hegedűs a világon: David Garrett. Négyévesen kezd el hegedülni, 13 évesen a klasszikus zene legnagyobb tehetségének számít, a Deutsche Grammophon szerződést köt vele. Az útja az elit kultúra egén úgy tűnik, előre körvonalazható. De Garrett kitör belőle. New Yorkba megy és húszas éveinek elején mindent újrakezd.
A német klasszikus zene csodagyerekéből lemezmilliomos és crossover-sztár lesz."

| Videó előzetes a Spiegel facebookján |



"A hegedűsztár David Garrett gyerekkorából való, soha nem látott exkluzív felvételekkel indul december 23-án a SPIEGEL TV WISSEN csatorna SPIEGEL TV PORTRÉ című műsorának új sorozata.

A sorozat premier plánban mutatja be az életrajzokat, egyedülálló sikertörténeteket mesél el és sorstörténetek megindító pillanatait rekonstruálja. Közvetlenül, személyesen és egészen közelről!" 

A Spiegel TV facebookján



David facebookján is kint a hír: itt.

Íme az előzetes szövege, szokás szerint össze-vissza vágva a hatás kedvéért. Hűűű, micsoda drámai hangon beszél benne a nő:

"Az első interjúban: David Garrett - Popsztár hegedűvel. A hegedűs a lázadó imidzzsel már évek óta reflektorfényben van. 'Hiszen számomra ez a normális. Ahogy az őrült a bolondokházában is úgy gondolja, minden rendben van.' 

Fotó: Spiegel TV Wissen


A Spiegel TV Wissen eddig még soha nem látott felvételeket mutat be Garrett gyerekkorából. Az egykori csodagyerek a siker áráról: 'Kemény kiképzés, igen. Részben kiabálás, megszégyenítés, de néha vonóval fejbecsapás.' 
A zene a családja. Érméket és bélyeget gyűjt. Az iskolában csak vendégfellépései vannak. Popzene - hibás feltételezés. 'Csak klasszikusok. Nincsenek popzenei CD-im, vagy ilyesmim.' 



Húsz évvel később nők milliói hevernek a lábai előtt. De az igazi még nem jött el. 'Semelyik nő a világon nem csinálja ezt végig velem. Azt a nőt, aki igen, még nem találtam meg.' David Garrett az egyetlen igaz szerelméről, a zenéről. A portré a Spiegel TV Wissenen."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése